reparatii-casete-directie.jpg
Reparatii casete directie autoturisme, jeep, camioane

In atelierele Auto Zurro SRL se reconditioneaza la cele mai inalte standarde calitative, casete de directie pentru autoturisme, vehicule de teren si autoutilitare. Garantia oferita in urma unei reconditionari a casetei de directie este de 12 luni numai in conditiile respectarii contractului de garantie.

Termenul de executie este de maxim 48 de ore (in zilele lucratoare, calculate din momentul receptionarii casetei de directie), in cazul in care nu apar situatii neprevazute. Lucrarile se vor efectua in ordinea receptionarii lor si nu se vor abate de la aceasta regula.
Reparam casete de directie pentru: TRW, ZF, JTEKT, MANDO, SMI, KOYO, SHOWA, SAGINAW, TOYODA, Acura, Alfa Romeo, American Motors, Audi, Austin, BMW, Buick-Byd, Cadillac, Chana, Chery, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Eagle, Fiat, Ford, Geely-Ceo, GMC, Great Wall, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Iran Khodro, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Lifan, Lincoln, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mercury, Mitsubishi, Nissan, Oldsmobile, Opel, Peugeot, Plymouth,Pontiac, Porsche, Renault, Rover, SAAB, SEAT, Skoda,Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Talbot, Toyota, Vauxhall, Vaz, Volkswagen, Volvo.

ATENTIE: Garantia se acorda cu conditia ca celelalte elemente ale puntii fata sa fie in stare buna de functionare.
Ne cerem scuze pentru inconvenient, insa paginile sunt in constructie. In cazul in care caseta dumneavoastra de directie ce urmeaza a fi servisata nu se afla in lista de mai jos, va rugam sa dati click pe linkul urmator pentru a putea lua legatura cu noi si a ne transmite datele masinii dumneavoastra impreuna cu simptomele casetei de directie si astfel noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va informa asupra timpului estimat de reparatie si asupra pretului estimativ de reparatie.

Va multumim pentru intelegere.

Cu stima,
Echipa Auto Zurro SRL
www.autozurro.ro
comandareparatie.png
under-construction.jpg
In cazul in care doriti o reparatie caseta directie, va rugam sa ne contactati printr-una din coordonatele de mai jos, sau prin formularul de contact alaturat:


Adresa: Bucuresti, Sector 3,
str. Lacramioarei, nr. 39, Cod 032082


Telefon/fax:

Vodafone: .... 0734.794.809
Orange: ....... 0743.318.568
Cosmote: ..... 0763.345.756
Fax: ............. 0352.815.236


WEB

www.reparatiicardane.adtob.ro
www.reparatiicardane.aaz.ro
www.reparatiicardane.shopmania.biz
www.amcspares.com
www.reparatiicardane.bizoo.ro
www.casetedirectie112.shopmania.biz
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one